Copyright © 2018. Fortino Tapia, All Rights Reserved.

Fortino Tapia,

Moda d’Autor dissenyada i creada

peça a peça per a tu.

El disseny, patronatge, tall i confecció es fan a mà sense producció en cadenes industrials: sí, com es feia abans. Aquesta forma de crear la moda us ofereix amb cada una de les meves peces un trosset del meu ànima i el meu cor.

Les meves peces de roba es fan a la ciutat de GironaTots els materials de confecció: fils, teles, decoracions… són fabricats a Barcelona o ciutats properes, provinents del comerç local. Fortino Tapia envoltarà el vostre cos amb peces  de molt bona qualitat escollides acuradament per a tu.

Fortino Tapia
Fortino Tapia

Fortino Tapia, dissenyador multifacètic sempre fidel al meu estil romàntic-gòtic, sense perdre de vista la dona d’avui, independent i segura de si mateixa. Tant gaudeixo oferint una col·lecció inspirada en instruments musicals com un curtmetratge sobre violència de domèstica. La meva principal font d’inspiració són les arts, en qualsevol de les seves disciplines: hi podeu entreveure l’ombra allargada d’Edgar Allan Poe i de Charles Baudelaire amb un cert aroma d’òperes i àries, de fotografies rescatades de l’oblit, de pel·lícules antigues, d’escultures i poemes… M’entusiasmo amb les formes que van prenent les teles entre les meves mans, talment com si d’escultures de fang es tractessin. M’agrada fer volar la imaginació i es deixar-me emportar pels meus somnis.

He estudiat disseny de moda i patronatge industrial a l’Institut Català de la Moda, on actualment imparteix com a docent l’assignatura de Disseny Gràfic.

Dins aquesta tasca docent, ha estat convidat pel Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison per exposar i interpretar la indumentària de Frida Kahlo.

Show Buttons
Hide Buttons