logo

Qui som?

Qui som?

Fortino Tapia

Els nostres dissenys, patronatge, tall i confecció es fan a mà sense producció en cadenes industrials: sí, com es feia abans.

Aquesta manera de crear i fer moda us ofereix en cada una de les nostres peces una garantia i una exclusivitat que poquíssimes marques us poden oferir, ja que el taller de creació es troba a la nostra botiga mateix, a la ciutat de Girona. Per tant, us donem un servei personalitzat; per exemple, si us agrada un disseny, però no pas el color, us ensenyarem els materials que tenim perquè trieu i fer-ne un de nou segons la vostra talla, o també si el voleu més llarg, més curt, etc.

Els materials de confecció: fils, teles, decoracions… són fabricats en ciutats properes, provinents del comerç local.

Fortino Tapia us vestirà amb peces d’alta qualitat elaborades acuradament.

Fortino Tapia és un dissenyador multifacètic sempre fidel al seu estil romàntic-gòtic, sense perdre mai de vista la dona contemporània, independent i segura d’ella mateixa.

La seva principal font d’inspiració són les arts, en qualsevol de les seves disciplines: hi podeu entreveure l’ombra allargada d’Edgar Allan Poe i de Charles Baudelaire amb una certa aroma d’òperes i àries, de fotografies rescatades de l’oblit, de pel·lícules antigues, d’escultures, pintures…

S’entusiasma amb les formes que van prenent les teles entre les seves mans, talment com si d’escultures de fang es tractessin. Li agrada fer volar la imaginació i es deixa emportar pels seus somnis en els camins de la creació.

Va estudiar disseny de moda i patronatge industrial a l’Institut Català de la Moda, a Barcelona.